Telefon: 05308299319

Blog

  • Blog
    26
    Sep

    ND Filtre nedir, Ne işe yarar. Dronelarda ND Filtre

    ND (Neutral Density) filtre, kameranın veya kameralı cihazın objektifine takılan bir tür filtre türüdür. Bu filtre, görüntüye giren ışığı azaltır, böylece daha uzun pozlama süreleri veya daha geniş diyafram açıklıkları kullanarak çeşitli ..

    Devamı..
  • Blog
    14
    Sep

    Tarımın Yeni Kahramanları: Zirai İlaçlama Dronları

    Tarımın Yeni Kahramanları: Zirai İlaçlama Dronları Tarım sektörü, insanoğlunun hayatta kalabilmesi için temel bir ihtiyaç olan gıda üretiminin omurgasıdır. Ancak bu sektör, artan nüfus, iklim değişikliği ve kaynak sıkıntılar..

    Devamı..
  • Blog
    20
    Jul

    Drone kullanırken dikkat etmeniz gereken konular

    Drone kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli konu bulunmaktadır. Drone uçurmak, eğlenceli ve yaratıcı bir deneyim olabilir, ancak aynı zamanda güvenlik ve yasal düzenlemelere uyma açısından sorumluluk gerektirir. Bu blog yazısında, drone uçurur..

    Devamı..
  • Blog
    12
    Jan

    Fpv drone nedir, nerelerde kullanılır

    FPV (First Person View) drone, pilotun drone'u gözünün önünde hissettiği veya gördüğü bir drone'dur. FPV drone'lar, pilotların drone'un görüş açısını gerçek zamanlı olarak görebildiği bir kamera sistemi ve bir vi..

    Devamı..
  • Blog
    12
    Jan

    Drone ile haritalama nasıl yapilir

      Drone ile haritalama yapmak için öncelikle bir drone (uydu kontrollü hava aracı) ve onunla birlikte gelen kamera veya ekstra bir kamera eklemek gerekir. Dronelar genellikle pil ile çalışırlar ve birkaç saat boyunca uçabilirler. &nbs..

    Devamı..
  • Blog
    11
    Jan

    En iyi kurgu montaj programları hangileridir.

    En iyi kurgu prodüksiyon programları.   Video kurgusu yapmak için birçok farklı program mevcut. En iyi programlar arasında hangisi olduğu, kullanım amacına ve kişinin kullanım becerilerine göre değişebilir. Ancak, genel olarak en çok kullanı..

    Devamı..
  • Blog
    18
    Mar

    Prodüksiyon Nedir , Prodüksiyon Şirketleri Ne İş Yaparlar?

    Prodüksiyon Nedir , Prodüksiyon Şirketleri Ne İş Yaparlar? Kelime olarak “üretim” yani “production” anlamına gelen prodüksiyon nedir sorusunun yanıtı genellikle sinema filmi, televizyon programı, gösteri yapımı için kullanılan bi..

    Devamı..
  • Blog
    18
    Mar

    Halihazır Harita Dronlar ile

    HALİHAZIR HARİTA Hali hazır harita, yeryüzü topoğrafyasının yanı sıra insan yapımı olan yol, bina gibi objeleri gösteren bir harita türüdür. İlgili kanunlar ve yönetmeliklere göre söz konusu tüm yapılar ölçülüp ka..

    Devamı..
  • Blog
    18
    Mar

    IHA İnsansız hava araçları ile haritalama, ortofoto, Noktabulutu oluşturma

    İnsansız Hava Araçları (İHA) otomatik veya yarı otomatik uçuş prensibine sahip başlangıçta askeri amaçlariçin kullanılan motorlu veya motorsuz hava araçlarıdır. Son yıllarda meydana gelen gelişmelerle birlikteİHA’lar, afet yönetimi ve planlama,..

    Devamı..
  • Blog
    09
    Mar

    DJI FPV Hazır Drone

    DJI FPV Drone Combo  İmkansız görünen şekillerde gökyüzünde uçun. Uçma tutkumu..

    Devamı..
İletişime Geçin